Hoe begin ik een kunsthandel?Hoe begin ik een kunsthandel?

Hoe begin ik een kunsthandel?

Bert Bruning1 jaar geleden

Wij zijn enorm blij dat wij onze kunstverzameling nu via onze nieuwe website met u mogen delen. Alle werken zijn te koop en dat betekent dat we nu een echte kunsthandel zijn. En daar zijn we apetrots op.

Maar we zijn niet zomaar een kunsthandel.

Wij verzamelen als meer dan 20 jaar schilderijen en dat betekent dat we in de eerste plaats liefhebbers zijn.

We vinden het gewoon ontzettend fijn om met kunst bezig te zijn en vooral: om onze passie te delen met anderen. In die 20 jaar hebben we heel veel leuke mensen ontmoet die ook van kunst houden. Die daar enthousiast over vertellen. Met vaak interessante anekdotes en verhalen, over hun verzameling of een enkel schilderij. Mensen die met liefde over kunst praten.

De stap van verzamelaar naar het runnen van een kunsthandel is aan de ene kant groot. Want er komt een hoop bij kijken. Een mooie website maken en onderhouden, administratie, voldoen aan alle wet- en regelgeving enzovoort. Maar vooral: medeliefhebbers kunnen nu ook klanten worden. En klanten willen wij oprecht als Koning behandelen, in alle opzichten. Maar wat niet verandert is dat we liefhebbers zijn.

Wij nodigen u van harte uit om onze collectie te bekijken. En als u vragen hebt, interessante informatie hebt of misschien in een werk bent geïnteresseerd, dan houden wij ons graag aanbevolen. We praten graag met andere liefhebbers over kunst. 

Hans Heintz en Bert Bruning.

Tags


Aanbevolen kunststof