Kunst kopen is een kunstKunst kopen is een kunst

Kunst kopen is een kunst

Hans Heintz26 dagen geleden

Onze kunstgalerie koopt schilderijen in om deze weer door te verkopen aan onze (bestaande of nieuwe) klanten. Zowel het aankopen als het verkopen van kunst is een kunst.

Wat aankopen betreft, kopen we alleen maar kunst die ons aanspreekt. Hierbij hanteren we ook de criteria die onze collectie kenmerken: kleurrijk, 20/21ste eeuws, Nederlands en gearriveerde kunstenaars. Dit zijn de basiscriteria. Natuurlijk bekijken we per kunstwerk hoe het in het oeuvre van de betreffende kunstenaar past. Is het bijvoorbeeld een laat werk toen de kunstenaar minder vernieuwend was, of een vroeg werk.

Dankzij het internet is de kunstmarkt enorm veranderd. Via het internet kunnen wij schilderijen die waar dan ook ter wereld online worden aangeboden, aanschaffen. Dat was enkele decennia terug wel anders. Het vraagt alleen veel tijd om alles te volgen.

In beginsel, kopen wij schilderijen in via de volgende kanalen:

U ziet, inkopen van goede kunst tegen aantrekkelijke prijzen is voorwaar een grote KUNST. Het is ook tijdrovend maar tegelijk enorm bevredigend als het tot succes leidt. Bij ieder schilderij in onze collectie hebben we wat dat betreft een leuk verhaal te vertellen. En soms vindt er een klein wonder plaats. We kunnen daar intussen al een boek over schrijven.

Tags


Aanbevolen kunststof